Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 12:30 μ.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Ορισμοί Δικηγόρων.

  1. 2. Αποδέσμευση ποσών που αφορούν αμοιβές νομικών, οι οποίοι δεν εκπροσώπησαν νομικά τον Δήμο, καθώς οι δίκες δεν διεξήχθησαν λόγω περάτωσης των υποθέσεων.

  1. 3. Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

  1. 4. Λήψη απόφασης  περί  ακύρωσης  της υπ’ αριθ. 200/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με θέμα: «Καθορισμός των Όρων της  Διακήρυξης    για την αγορά ακινήτου  στην Τ.Κ. Καλετζίου του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου».

  1. 5. Λήψη απόφασης  περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 201/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με θέμα: «Καθορισμός των Όρων της  Διακήρυξης    για την αγορά ακινήτου  στην Τ.Κ. Αυλωναρίου του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου».

  1. 6. Έγκριση του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Βυζαντινού ναού Αγ. Δημητρίου Τ.Κ. Αυλωναρίου».

Ο Πρόεδρος

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ