Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γρ. Προμηθειών – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 6/2018

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ     6/2018

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου προκηρύσσει, συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/16, όπως ισχύει σήμερα, με σκοπό την προμήθεια λαμπτήρων  και φωτιστικών σωμάτων για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, με κριτήριο κατακύρωσης την  πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο τιμής. (χαμηλότερη τιμή.)

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των σαράντα δύο  χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και δέκα  λεπτών (42.458,10€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις   5 Δεκεμβρίου ημέρα  Τετάρτη του έτους  2018 και ώρα  11:30π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο, Γ. Παπανικολάου 13,  Αλιβέρι 34500.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό υποβάλλοντας  συνολική προσφορά ή προσφορά για μία από τις δύο ομάδες ή για ένα ή περισσότερα είδη λαμπτήρων/φωτιστικών σωμάτων.  Η προσφορά θα αφορά, επί ποινή αποκλεισμού, το σύνολο της ποσότητας του κάθε είδους. Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται  εγγύηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους της διακήρυξης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνήσουν με την  κα Αναστασία Μιχαλοπούλου, τηλ.: 2223350224 e-mail: anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Συνημμένο Αρχείο:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 6/2018

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ