Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γρ. Προμηθειών – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να μισθώσει ανυψωτικό καλαθοφόρο όχημα με το χειριστή του και το ηλεκτρολόγο του για τους επόμενους 12 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, για την εκτέλεση της εργασίας: «Συντήρηση και επισκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Η σύναψη της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον Δήμαρχο, σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν. 4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πιο συμφέρουσα προσφορά, μόνο βάσει τιμή μονάδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού και θα βαρύνει τον        Κ.Α. 20-6262.002 του προϋπολογισμού του Δήμου.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείστε να μας υποβάλλετε την προσφορά σας μέχρι την Πέμπτη  27 Δεκεμβρίου 2018 με βάσει τα συνημμένα στοιχεία της πρόσκλησης. Η προσφορά εκτός από τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία θα περιλαμβάνει και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά  από αυτά που αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 73 του ν. 4412/16.

Η τυχόν ένσταση κατά της παρούσης πρόσκλησης ασκείται ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 127 παρ. 1 και 2 του Ν.4412/2016.

Συνημμένα

  1. Τεχνική έκθεση
  2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός
  3. Συγγραφή υποχρεώσεων

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ                                                Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                             ΣΚΙΑΝΗ ΕΛΕΝΗ

Μηχ/γος Μηχανικός Τ.Ε. 4                                  Χημικός Μηχανικός Π.Ε. 7