Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ : Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα γίνει στις 19 Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 μ.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Ορισμός δικηγόρων.
  2. 2. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Κάλφα Βασίλειου σχετικά με ζημιές που υπέστη το επαγγελματικό (ταξί) αυτοκίνητο του.
  3. 3. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού σχετικά με την διευθέτηση ή μη διαφοράς του Δήμου με τον Μοιρώτσο Αντώνιο.
  4. 4. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Γιαννούλη Ευάγγελου, σχετικά με ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητο του.
  5. 5. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού σχετικά με διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων (6/19) και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας (97/19) της εταιρείας «Δομικά Υλικά Κατασκευαστική ΕΠΕ» κατά του Δήμου.

  1. 6. Ακύρωση μη εξοφλημένων χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής.
  2. 7. Ακύρωση της υπ΄αριθ. 68/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη νέας με θέμα: Κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων Τ.Κ Ζαράκων».

Ο Πρόεδρος

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ