Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα γίνει στις 23 Ιουλίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Ορισμός Δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση της Τόλιζα Αγγελικής σχετικά με ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητο της.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Μπουκουβάλα Γεώργιου σχετικά με ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητο του.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού σχετικά με διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων (9/2019) της εταιρείας με την επωνυμία «Δομικά Υλικά Κατασκευαστική ΕΠΕ» κατά του Δήμου.
  5. 5. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της υπ’αριθμ.69/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Λήψη απόφασης περί έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης  της προμήθειας με τίτλο: Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας, ελέγχου διαρροών, εξασφάλισης επάρκειας και ποιότητας δικτύου ύδρευσης Κύμης-Αλιβερίου» και την εκ νέου έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας, ελέγχου διαρροών, εξασφάλισης επάρκειας και ποιότητας δικτύου ύδρευσης Κύμης Αλιβερίου».
  6. 6. Λήψη απόφασης περί διενέργειας διεθνούς ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού Δήμου Κύμης –Αλιβερίου».
  7. 7. Λήψη απόφασης περί πρόσκλησης επόμενου μειοδότη για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου:  «Αναβάθμιση παζαριού Αυλωναρίου»
  8. 8. Λήψη απόφασης περί πρόσκλησης επόμενου μειοδότη για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου: « Αγροτική οδοποιία Καλάμου –Κορασίδας».
  9. 9. Λήψη απόφασης περί Συγκρότησης Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών προμηθειών.
  10. 10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 1504/2019 απόφασης Δημάρχου με θέμα: «Απευθείας ανάθεση μίσθωσης μηχανημάτων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από τις πυρκαγιές που σημειώθηκαν στις 4-7-2019 στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου».

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος