Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ με Α.Π.: 12207

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Κύριος του έργου
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Φορέας Υλοποίησης
Δήμος Κύμης – Αλιβερίου

Αντικείμενο
Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας, ελέγχου διαρροών, εξασφάλισης επάρκειας και ποιότητας δικτύου ύδρευσης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Συνοπτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου
Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 123 Τοπικών Σταθμών Ελέγχου (Τ.Σ.Ε.) για την παρακολούθηση όλων των κρισίμων παραμέτρων (ποιοτικά χαρακτηριστικά, παροχή, πίεση, στάθμη, λειτουργία αντλιών και άλλες κρίσιμες παράμετροι) στις βασικές τροφοδοτικές υποδομές του δικτύου και σε μονάδες επεξεργασίας του νερού.
Προμήθεια Φορητών Σταθμών Ελέγχου (Φ.Σ.Ε.), για τον ενεργό εντοπισμό διαρροών.
Δημιουργία Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου για την εποπτεία του συνολικού συστήματος.
Εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας
Τεκμηρίωση και δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού προσφερόμενου συστήματος
Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των € 3.649.448,96 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 2.943.104,00 ΦΠΑ : € 706.344,96 ).
Προσφορές υποβάλλονται για όλα τα τμήματα της προμήθειας.

Χρηματοδότηση
Η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών, στα πλαίσια της υπ΄ αρ. 54941 /09-10-2018 ένταξης της στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» – Άξονας Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης».

Κριτήριο κατακύρωσης
Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Χρονοδιάγραμμα
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης της προμήθειας ορίζεται σε Δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης (10 μήνες για την παράδοση και δύο (2) μήνες για την δοκιμαστική λειτουργία και την τεκμηρίωση του συνολικού συστήματος).

Διάθεση των έγγραφων στοιχείων του διαγωνισμού
Τα έγγραφα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμα για απεριόριστη, πλήρη, άμεση και δωρεάν πρόσβαση στη διεύθυνση www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (α/α συστήματος 73904).
Επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.kimis-aliveriou.gr

Τρόπος και προθεσμία υποβολής προσφορών – Διενέργεια διαγωνισμού
Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (α/α συστήματος 73904).

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 03/09/2019 και ώρα 22:00.

Εγγυήσεις συμμετοχής
Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό κατατίθενται από τους προσφέροντες, εγγυητική επιστολή συμμετοχής ύψους πενήντα οκτώ χιλιάδων και οκτακοσίων εξήντα δύο ευρώ και οκτώ λεπτά (€ 58.862,08).
Οι εγγυητικές επιστολές εκδίδονται από πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν νόμιμα. Μπορούν, επίσης, να εκδίδονται από το Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. ή να παρέχονται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων με παρακατάθεση σε αυτό του αντίστοιχου χρηματικού ποσού.
Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του προσφέροντος.

Δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Προκήρυξη του διαγωνισμού απεστάλη με ηλεκτρονικά μέσα για δημοσίευση στις 29/07/2019 στην Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών –διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 73904) .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ