Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα γίνει στις 6  Αυγούστου ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30μ.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί ορισμού  δικηγόρων .

2. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.

3. Λήψη απόφασης περί απαλλαγής υπολόγου από το υπ’αριθ. 298/2019, σειρά Β, χρηματικό ένταλμα πληρωμής.

4. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάν εκτέλεσης εργασιών και προμηθειών από την «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ».

5. Ακύρωση μη εξοφλημένων χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

6. Έγκριση ενταλμάτων προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών και ορισμός υπολόγου.

7. Επικαιροποίηση των υπ’αριθ. 86/2019, 87/2019 , 93/2019 και 94/2019 αποφάσεων της Ο.Ε. με αντίστοιχα θέματα: «Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Γιαννούλη Ευάγγελου σχετικά με ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητό του», «Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού σχετικά με τη διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων (6/19) και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας (97/19) της εταιρείας «Δομικά Υλικά Κατασκευστική ΕΠΕ», «Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Κάλφα Βασιλείου του Γεωργίου σχετικά με ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητό του», «Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση της Τόλιζα Αγγελικής για τις ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητό της».

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και της Nika Rovena Mitat.

9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και του Μπουκουβάλα Γεωργίου του Προκοπίου.

10. Λήψη απόφασης περί ολοκλήρωσης διαγωνιστικής διαδικασίας και κατακύρωση του διαγωνισμού του έργου: «Αγροτική οδοποιία Καλάμου- Κορασίδας».

11. Λήψη απόφασης περί  συγκρότηση επιτροπής σε σώμα με τακτικά και αναπληρωματικά μέλη για τη διεξαγωγή συνοπτικών διαγωνισμών συμβάσεων έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου για το έτος 2019.

12. Λήψη απόφασης περί πρόσκλησης επόμενου μειοδότη για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου : «Αναβάθμιση παζαριού Αυλωναρίου».

Ο Πρόεδρος

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ