Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών ( Αρ. αποφ. 210/2014) ,  που θα γίνει στις 06/08/2019 ημέρα Τρίτη  και ώρα 19.30 μ.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1.Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα ( πυρκαγιές) που εκδηλώθηκαν την 4 και 5 Ιουλίου – 2019 στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

2.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της παράτασης προθεσμίας για το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΚ ΚΟΣΚΙΝΩΝ».

3.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

4.Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ Τ.Κ. ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

5.Λήψη απόφασης  περί έγκρισης  παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Β ΦΑΣΗ)» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

6. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ, Δ.Ε. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α ΦΑΣΗ)»

7. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής  παραλαβής του έργου:

«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΛΑΜΟΥ –ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ»

8 . Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής  οριστικής  παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ.Δ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»

9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του  1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ, Δ.Ε. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ»

10.   Λήψη απόφασης περί αποδοχής 44.000,00 Ευρώ από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων των Δήμων που συμμετείχαν στην προπαρασκευαστική και διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και των Εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου της 26ης Μαϊου 2019 και των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019.

11.  Λήψη απόφασης περί  Τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2019.

12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη υπογραφής προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των « Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας και Δήμου Κύμης – Αλιβερίου» για την παροχή Υπηρεσίας υποστήριξης μεταφοράς απορριμμάτων  του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου από τον Περιφερειακό Φο. Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των Ο.Τ.Α.

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’αριθ.13/2019 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού με θέμα «Ανάκληση της υπ’αρ. 7/2019 και λήψη απόφασης σχετικά με τον απολογισμό οικ. Έτους 2014

14.Λήψη απόφασης περί έγκρισης των  υπ’αριθ. 6/2019 & 7/2019 αποφάσεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  με θέμα «Παραχώρηση αιθουσών Σχολείων, προαύλιων χώρων για τις ανάγκες συνδέσμων, συλλόγων, φορέων του δήμου μας για :πραγματοποίηση εκδηλώσεων κοινού ενδιαφέροντος ,Πολιτιστικές εκδηλώσεις-δρώμενα, προγράμματα εκπαίδευσης, Εξετάσεων, εκμάθησης ,χρήσεις κοινής ωφελείας.

15.Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’αριθ. 22/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  με θέμα : «Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων».

Ο Πρόεδρος

ΠΙΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ