Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης OΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 – ΚΥΜΗ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης OΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

25η Oκτωβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή

Γενικός Σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή  της 25ης Οκτωβρίου 2019 μέχρι και της Δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2019 όλων των Δημοσίων και Κοινοτικών Καταστημάτων , καθώς και των Ν.Π.Ι.Δ και Ν.Π.Δ.Δ. των Τραπεζών, των Ιδιωτικών Καταστημάτων, των οικιών και ελλιμενισμένων Πλοίων.

Ομιλίες στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπαίδευσης από Δασκάλους  και Καθηγητές.

11:00 π.μ.: Μετάβαση μαθητών Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου συνοδεία  Δασκάλων  και Καθηγητών στον Ανδριάντα  του Ιωάννη Βελισσαρίου. Στέψη αυτού, παρουσία Δημοτικής Αρχής και των  άλλων τοπικών αρχών. Εθνικός Υμνος από μαθητές Γυμνασίου.

Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, των Τραπεζών και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι,  τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου  2019.

27η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Κυριακή

7:30μ.μ Λαμπαδηδρομία από μαθητές Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κύμης, που θα διέλθουν από τους κεντρικούς δρόμους της Πόλης.

28η Οκτωβρίου  2019, ημέρα Δευτέρα

6:30 π.μ. ΕΩΘΙΝΟ: Ομάδα μαθητών Γυμνασίου θα αναγγείλει το Χαρμόσυνο της Ημέρας με Εμβατήρια.

7:00 : Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνη  καμπανοκρουσία των Εκκλησιών.

10:20 : Οι Καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αθανασίου θα σημάνουν για την τέλεση  της Δοξολογίας.

10:25 : Πέρας Προσέλευσης  Επισήμων στο Ναό.

10:30 : Τέλεση Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου, όπου θα παραστούν ο Λαός και οι Αρχές της Πόλης μας, τα Σχολεία , τα Σωματεία, οι οργανώσεις  με τις σημαίες τους.

Μετά τη δοξολογία  θα εκφωνηθεί  ο πανηγυρικός  της ημέρας  από τον εκπαιδευτικό του Β’ Δημοτικού Σχολείου Κύμης κ. Σωτηριάδου Σοφία.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί Τρισάγιο στο χώρο μπροστά από το Ηρώο στην Κεντρική Πλατεία και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τον  Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου,  Πρόεδρο  Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Εκπρόσωπο Περιφέρειας  και  Κοινοβουλίου , Σύλλογο  των εν Αττική Κυμαίων, Διοικητή Στρατιωτικής  Μονάδας, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος , Λιμενάρχη , Διοικητή ΑΕΝ, Προϊστάμενο  Πυροσβεστικού Κλιμακίου, Εκπρόσωπος Νοσοκομείου Κύμης,   Μαθητές 1ου Δημ. Σχολείου Κύμης, Μαθητές  2ου Δημ. Σχολείου Κύμης , Μαθητές  Γυμνασίου Κύμης, Μαθητές  Γενικού Λυκείου Κύμης, Μορφωτικό και εκπολιτιστικό Σύλλογο Κύμης, Eνωση Πολυτέκνων  Περιοχής Κύμης, ο Εκπολιτιστικός  και Αλιευτικός Σύλλογος Χηλής, Ενωση επαγγελματιών Εμπόρων και βιοτεχνών περιοχής Κύμης,  Σύλλογο Εκπαιδευτικών  Α/θμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Κύμης, Σύλλογο  γονέων  και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Κύμης,   Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κύμης, Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημ. Σχολείου Κύμης, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημ. Σχολείου Κύμης,  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α΄& Β΄ Νηπιαγωγείου  Κύμης, Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, Α.Ο. Κύμης, Εκπολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Αξάνεμες, ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων Θ.Κολοκοτρώνης.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ από την μπάντα Γυμνασίου –Λυκείου Κύμης

Θα ακολουθήσει  παρέλαση με την εξής σειρά:

1ο και  2ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης, Γυμνάσιο , Γενικό  Λύκειο , Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης (ΑΕΝ / Σχολή Πλοιάρχων), Εκπολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος «Αξάνεμες» , Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων και η μπάντα Γυμνασίου –Λυκείου Κύμης.

Τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία των Τοπικών Κοινοτήτων  θα κάνουν  γιορτές στα σχολεία τους ευθύνη των Διευθυντών τους και κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα των Τοπικών Κοινοτήτων.

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ TΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ   ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης Οκτωβρίου 1940

Κύμη  17 / 10 / 2019

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ