Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

Σας προσκαλώ να προσέλθετε σε συνεδρίαση της  Σχολικής  Επιτροπής B΄/θμιας Εκπ/σης στο Δημοτικό κατάστημα  στα Κριεζά την   27η-11-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα  13:00 , σύμφωνα με τις διατάξεις   της παρ. 3 του άρθρου 1  της Υπουργ. Απόφ. υπαρ. Δ4/86/11-2-1987 προκειμένου να συζητήσουμε για να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ  1ο Εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, να αναλαμβάνει χρήματα από τους Τραπεζικούς λογαριασμούς του ΝΠΔΔ, να εκπροσωπεί το ΝΠΔΔ στα δικαστήρια και σε κάθε δημόσια αρχή, Δ.Ο.Υ., λοιπούς δημόσιους φορείς και νομικά πρόσωπα.

ΘΕΜΑ  2ο Αίτημα για έκτακτη επιχορήγηση από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για εκτέλεση έργων και εργασιών, συντηρήσεις κτηριακών εγκαταστάσεων σχολείων.

ΘΕΜΑ  3ο Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού  με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου ΕΠΑΛ Κονιστρών .

ΘΕΜΑ  4ο Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απ΄ευθείας ανάθεση προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων: Δ.Ε. Κύμης, Δ.Ε. Κονιστρών,  μέχρι 31-12-2019.

ΘΕΜΑ  5ο Προγραμματισμός προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης των σχολικών μονάδων Β΄/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου  για το σχολικό έτος 2019-2020.

ΘΕΜΑ  6ο Κυλικεία σχολείων , μισθώματα, οφειλές και ενέργειες επί των οφελών αυτών.

ΘΕΜΑ  7ο Σχετικά με το κυλικείο Γυμνασίου-Λυκείου Κύμης , αίτηση της κ. Τσάλα Μαρίας για μείωση μισθώματος εκμ/σης του κυλικείου.

ΘΕΜΑ  8ο Σχετικά με το κυλικείο 2ου ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Αλιβερίου , αίτηση της κ. Ποδαρα Ευαγγελίας για μείωση μισθώματος εκμ/σης του κυλικείου.

ΘΕΜΑ  9ο Κατανομή δαπανών συστεγαζόμενων σχολείων στο κτιριακό συγκρότημα 1ου ΕΠΑΛ-ΕΚ Αλιβερίου, 2ου ΓΕΛ & ΣΔΕ Αλιβερίου.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Κων/νος  Ν. Δημάς