Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την μίσθωση κατάλληλου ακινήτου  στην Τ.Κ. Αλιβερίου , στον Κάραβο του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως Χώρος Νηπιαγωγείου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως Χώρος Νηπιαγωγείου.

Το ακίνητο πρέπει  να βρίσκεται στον οικισμό Καράβου της Δ.Ε. Ταμυνέων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, να έχει εμβαδόν από 150,00 έως 170,00 τετραγωνικά μέτρα και να έχει αύλειο χώρο εκτάσεως τουλάχιστον 200,00 τετραγωνικά μέτρα.

Να έχει ασφαλή πρόσβαση – διέλευση για τα νήπια και να μη γειτνιάζει με οχλούσες δραστηριότητες της περιοχής.

Να είναι σε άριστη κατάσταση και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις  καταλληλότητας (επαρκούς φωτισμού, μέσων σκιάσεως, θέρμανσης, πυρασφάλειας, αερισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης, κλιματισμού, πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες, στατικής επάρκειας, καταλληλότητας δομικών υλικών κ.λ.π.).

Να είναι μονοκατοικία ή διαμέρισμα και υποχρεωτικά θα αναπτύσσεται στην στάθμη ισογείου.

Απαραιτήτως θα διαθέτει αποκλειστική χρήση αύλειου χώρου με πρόσβαση από το Ισόγειο

Να διαθέτει εύκολη πρόσβαση από πεζούς, οχήματα και ΑΜΕΑ.

Να διαθέτει ράμπα εισόδου και WC για ΑΜΕΑ

Να διαθέτει ηλεκτρική, υδραυλική εγκατάσταση και σύνδεση με τον αγωγό αποχέτευσης.

Να διαθέτει κεντρική θέρμανση (αυτόνομη ή επαρκή για τις ώρες και τον τρόπο λειτουργίας του Νηπιαγωγείου) και δυνατότητα εγκατάστασης φορητών κλιματιστικών ανά αυτοτελή χώρο ή να είναι πλήρως κλιματιζόμενο.

Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει, είτε να έχει άδεια χρήση Εκπαιδευτηρίου – Νηπιαγωγείου ή να επιτρέπεται και να είναι δυνατή η αλλαγή χρήσης του σε Εκπαιδευτήριο – Νηπιαγωγείο, σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις, την οποία αλλαγή χρήσης δεσμεύεται να πραγματοποιήσει ο ιδιοκτήτης με δικές του δαπάνες, εφόσον κριθεί ο μειοδότης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.(μέχρι 3-1-2020)

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης για τη δημοπρασία παρέχονται από το Δήμο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ.2223350238-2223350229.

Συνημμένα Αρχεία: ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Δήμαρχος
Μπουραντάς Αθανάσιος