Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ -ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να μισθώσει ανυψωτικό καλαθοφόρο όχημα με το χειριστή του και το ηλεκτρολόγο του, για την εκτέλεση της εργασίας: «Συντήρηση και επισκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, για το χρονικό διάστημα μέχρι  από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 31/5/2020.

Η σύναψη της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον Δήμαρχο, σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν. 4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πιο συμφέρουσα προσφορά, μόνο βάσει τιμή μονάδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού και θα βαρύνει τον        Κ.Α. 20-6262.002 του προϋπολογισμού του Δήμου.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείστε να μας υποβάλλετε την προσφορά σας μέχρι την Πέμπτη  12 Δεκεμβρίου 2019 με βάσει τα συνημμένα στοιχεία της πρόσκλησης. Η προσφορά εκτός από τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία θα περιλαμβάνει και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά  από αυτά που αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 73 του ν. 4412/16.

Η τυχόν ένσταση κατά της παρούσης πρόσκλησης ασκείται ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 127 παρ. 1 και 2 του Ν.4412/2016.

Συνημμένα

  1. Τεχνική έκθεση
  2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός
  3. Συγγραφή υποχρεώσεων

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ                                                    Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                          ΤΟΛΙΖΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Μηχ/γος Μηχανικός Τ.Ε. 4                                  Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε. 5