Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα γίνει στις 11/12/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.30 π.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού  Δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 2476/2019 απόφασης Δημάρχου.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2019.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’αριθ. 10/2019 απόφασης του ΝΠΔΔ «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

με θέμα « Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2019».

  1. 5. Λήψη απόφασης περί «Έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης της προμήθειας καυσίμων –λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων για τα έτη 2020 και2021».
  2. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών –ανακήρυξη προσωρινών αναδόχων της προμήθειας : «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» για τα τμήματα 3 και 4.
  3. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού, αξιολόγησης προσφορών και αποσφράγισης οικονομικών προσφορών για την προμήθεια γάλατος για τους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου και του  νομικού  του προσώπου.
  4. 8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης του έργου: Ανάπλαση πυρόπληκτων οικισμών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  5. 9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης του έργου: Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλιβερίου.
  6. 10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης του έργου: Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε Κύμης, Δ.Ε Κονιστρών και Δ.Ε Αυλώνος στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για τα έτη 2017-2018 (Α΄φάση).
  7. 11. Ενημέρωση Οικονομικής Επιτροπής για τις εξελίξεις που υπάρχουν για τον πρώην Δήμο Ταμυνέων σε συνέχεια της Έκθεσης Προκαταρκτικής Έρευνας που συντάχθηκε με ημερομηνία 18/7/2013 μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από δύο Οικονομικούς Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών και αφορούσε τον πρώην Δήμο Ταμυνέων για την περίοδο 2007-2010 κατόπιν της από 11-11-2019 αιτήσεως των κ. Θωμά Δημήτριου και κ. Κιούση Νικόλαου.

Ο Πρόεδρος

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ