Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ -ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΣ: κ. Δημήτριο Πουρσανίδη, Τerrasolutions marine, Environment research

Δημοσιεύθηκε την Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να διερευνήσει την  ύπαρξη  λιβαδιών ποσειδωνίας (Posidonia oceanica), να προχωρήσει σε αποτίμηση της οικολογικής κατάστασης τους και γενικότερα γίνει  εκτίμηση της μεγαβενθικής βιοποικιλότητας σε 4 επιλεγμένες θέσεις των ακτών μεταξύ  του  οικισμού  Πόρτο-Μπούφαλο Κοινότητας Αργυρού έως τον οικισμό Αγ. Δημητρίου Κοινότητας Αργυρού.

Η σύναψη της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον Δήμαρχο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν. 4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πιο συμφέρουσα προσφορά, μόνο βάσει της τιμής μονάδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού και θα βαρύνει τον Κ.Α. 30-6117.029 του προϋπολογισμού του Δήμου.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείστε να μας υποβάλλετε την προσφορά σας μέχρι την Τετάρτη  19 Φεβρουαρίου  2020 λαμβάνοντας υπόψη την σχετική τεχνική έκθεση.

Η προσφορά εκτός από τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία, θα περιλαμβάνει και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά  από αυτά που αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 73 του ν. 4412/16.

Η τυχόν ένσταση κατά της παρούσης πρόσκλησης ασκείται ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 127 παρ. 1 και 2 του Ν.4412/2016.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ                                                               Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΑΝΑΣΤ.  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ                                                      ΤΟΛΙΖΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Γεωπόνος  ΠΕ 9/Α΄                                                      Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε. 3/Α΄