Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Προς

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη μέσω της επίσημης πλατφόρμας του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr , από ώρα 12:00 μ.μ. έως 12:30 μ.μ. την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας δέσμευσης οδοστρώματος στην εταιρεία  « Δομικά υλικά κατασκευαστική  ΕΠΕ» στα πλαίσια ολοκλήρωσης του έργου  : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΖΩΝΤΟΥ & ΛΕΩΦΟΡΟΥ Δ.Ε.Η.»

  1. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο στην οδό Λεμπέση 33 στο Αλιβέρι, της Δ.Ε. Ταμυνέων του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου  στην κα  Ρέτσα Ευανθία.

  1. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη  τραπεζοκαθισμάτων στην  Κοινότητα Κονιστρών, του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου στην κα Αντωνίου Αγγελική.

  1. Λήψη απόφασης περί κλαδέματος – κοπής  δέντρων στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Ο Πρόεδρος

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ