Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Σε συνέχεια της υπ άριθ.  6364/13-3-20 πρόσκλησης, σας κάνουμε γνωστό ότι η τακτική συνεδρίαση της 18-3-2020  θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού δια περιφοράς, από ώρα 12:00 μ.μ. έως 12:30 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ίδια με την προηγούμενη πρόσκληση , θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση Κέντρου Αλιβερίου (Β΄ Φάση)» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ολοκλήρωση τμήματος οδού Διασταύρωσης Αγίου Γεωργίου-Ωρολογίου».
  3. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού Ι –διενέργειας διαγωνισμού και ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας, ελέγχου διαρροών, εξασφάλισης επάρκειας και ποιότητας δικτύου ύδρευσης Κύμης-Αλιβερίου».
  4. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης της προμήθειας με τίτλο: «Ανάπτυξη δικτύου χωριστής συλλογής βιοαπόβλητων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  5. 5. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών από τις χιονοπτώσεις στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου».
  6. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προγραμματισμού προσλήψεων ΙΔΟΧ 8/μηνης σύμβασης.
  7. 7. Λήψη απόφασης περί αποδοχής έκτακτης κατανομής ποσού 40.000,00€, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020 στο Δήμο , προς κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα θέματα μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Τα θέματα που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη είναι κατεπείγοντα και απαραίτητα για την ορθή λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών και πιθανή αναβολή τους θα προκαλέσει πιθανούς οικονομικούς κινδύνους.

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος