Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού δια περιφοράς,  που θα γίνει στις 4/5/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ  έως 16:30 μ.μ. προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί  τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 .
2. Λήψη απόφασης περί  λήψης μέτρων για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν τη λειτουργία τους προς αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.
3. Λήψη απόφασης  περί : « ΠΡΟΤΑΣΗΣ  ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠ  ΑΡΙΘΜ. 29878/18-04-2019  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ IX, της Δ/νσης Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής, Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διαχείρισης Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Εσωτερικών, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων», ΜΕ ΤΙΤΛΟ :«Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες »
4. Λήψη  απόφασης περί έγκρισης  της υπ. αριθμ. 5/2020 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: « Εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο  κατανομής πίστωσης ποσού 89.390,00 €  στις σχολικές επιτροπές του Δήμου  ¨για  λειτουργικές δαπάνες σχολείων¨ (Β΄ κατανομή 2020).
5. Λήψη  απόφασης περί έγκρισης  της υπ. αριθμ. 6/2020 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδειας με θέμα: «Λήψη απόφασης περί παραχώρηση ανενεργού  Δημοτικού Σχολείου Πλατάνας Κύμης για στέγαση του Ε.Κ.Α.Β. ΚΥΜΗΣ».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα θέματα μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail drzervas@gmail.com & arapti@0748.syzefxis.gov.gr σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος
Ζέρβας Γεώργιος