Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Προς:
Μέλη Οικονομικής Επιτροπής
Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού δια περιφοράς, στις 6/4/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του έργου:  “ Κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) Κύμης” του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
2. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Ζωντού και Λεωφόρου ΔΕΗ».
3. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του έργου: “Βελτίωση οδών πρόσβασης ΣΜΑ Αλιβερίου και ΣΜΑ Κύμης”  του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
4. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του έργου : “Ανάπλαση πυρόπληκτων οικισμών  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου”.
5. Λήψη απόφασης περί αποδοχής   έκτακτης  κατανομής ποσού   10.000,00 €    από  τους Κεντρικούς  Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020 στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου , προς κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 σε οικισμούς και καταυλισμούς Ρομά.
6. Λήψη απόφασης περί  έγκριση της διενέργεια της προμήθειας » Προμήθεια λαμπτήρων για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού» με συνοπτικό μειοδοτικό  διαγωνισμό, έγκριση  των  τεχνικών  προδιαγραφών της  και  καθορισμός των όρων  της διακήρυξης.
7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του πρακτικού διενέργειας του διαγωνισμού  αξιολόγησης των  προσφορών ηλεκτρονικού, μειοδοτικού, διαγωνισμού (αριθμός ΕΣΗΔΗΣ:77228) για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού 10 ( δέκα) παιδικών χαρών (διακήρυξη 3/2019, αρ. πρωτ.  19349/25 – 11-2019 ).
8. Λήψη απόφασης περί παράτασης συμβάσεων έκτακτου προσωπικού με ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας σύμφωνα με τα: Α) τη παρ. 2 του άρθρου 24 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 64/Α΄/14-03-2020) για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών λόγω κορονοϊού “ και Β) Τις παραγράφους 1 και 5 του άρθρου 37 της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 68/Α΄/20-02-2020).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα θέματα μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος