Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών (αριθ. αποφ. 210/2014), που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, στις 23  Ιουνίου  2020, ημέρα Τρίτη  και ώρα 18:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ. αριθμ. 3/2020 απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών διαφορών με θέμα: « Εξέταση αιτήματος ΔΕΣΦΑ Α.Ε.»

2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής επιχορήγησης και κατανομής ποσού 113.000,00 Ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελής Πόρους για την κάλυψη Δράσεων Πυροπροστασίας έτους 2020 του Δήμου.

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχής επιχορήγησης του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με το ποσό των 49.086,30 Ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την εξόφληση  υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

4. Λήψη απόφασης περί αποδοχής επιχορήγησης του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου με το ποσό των 211.276,18 Ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που  προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊού COVID-19.

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

6. Λήψη απόφασης περί Καθορισμού Κωδικών Αριθμών Δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 Δεκτικών σε Εντάλματα Προπληρωμής.

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης  του 1ου τριμήνου οικ. έτους  2020. (υπ΄αριθ. 105/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)

8. Λήψη απόφασης περί Συγκρότησης Επιτροπής Πρωτοβάθμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης Θεάτρων Κινηματογράφων Π.Ε. Ευβοίας για το Δήμο Κύμης –Αλιβερίου.

9. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ –ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

10. Λήψη απόφασης περί Τροποποίησης της υπ αριθ. 29/2020 απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου “περί συγκρότησης   επιτροπής διενέργειας  δημοπρασιών μίσθωσης – εκμίσθωσης – εκποίησης – αγοράς κινητών και ακινήτων για το έτος 2020 “.

11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  παράτασης της εκμίσθωσης ακινήτου  το οποίο βρίσκεται στην Ακτή Νηρέως.

12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  επεκτάσεως  δικτύων ΔΕΗ και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων για δημοτικό φωτισμό, στο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου

13. Λήψη απόφασης περί αποδοχής πράξης παραχώρησης σε κοινή χρήση τμήματος γης εμβαδού 2,30 τ.μ. στη θέση «Φιρνιακό»  εντός των ορίων του οικισμού Παραλίας Ζαράκων.

14.Λήψη απόφασης περί έγκρισής ή μη υποβολής πρότασης στην πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα με τίτλο  « Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων ( ΤΠΣ)» ΑΔΑ: 9Θ634653Π8-ΓΞΓ  του ΥΠΕΚΑ .

15. Συζήτηση  σχετικά με τις εγκαταστάσεις ανεμογεννητριών στα διοικητικά όρια των Δημοτικών Ενοτήτων Δυστίων, Αυλώνος και Ταμυνέων που πραγματοποιούνται αυτή την χρονική περίοδο , τις σχετικές αδειοδοτήσεις που υπάρχουν για αυτές , τις ανταποδοτικές παροχές που χορηγούνται προς το Δήμο, καθώς και τα όργανα του Δήμου τα οποία τις διαπραγματεύονται, μελετούν και επιβλέπουν την υλοποίησή τους.  (το από  31/5/2020 αίτημα  της μείζονος αντιπολίτευσης).

16.Ενημέρωση σχετικά για την διάθεση των χρημάτων ( σε ποια έργα)  από τα έσοδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου της Αιολικής ενέργειας και ποιο ήταν το συνολικό ποσό που διατέθηκε και αφορά στη δημοτική Ενότητα Δυστίων και την Κοινότητα Καλεντζίου Δ.Ε  Ταμυνέων, την Περίοδο  από το τρίτο (Γ) τετράμηνο του 2010 έως Δεύτερο ( Β) τετράμηνο του 2014. (το από 19-6-2020 αίτημα των Προέδρων Κοινοτήτων Κοσκίνων, Ζαράκων, Αργυρού, Καλεντζίου).

Ο Πρόεδρος

Ζέρβας Γεώργιος