Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, στις 9/6/2020, ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:30 μ.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς από την « ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ».
2. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
3. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης  ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και του Τζουβάνα Νικόλαου, μετά την υπ΄αριθ.78/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.|
4. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης  ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού  μεταξύ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και του Καραγιάννη Ιωάννη, μετά την υπ΄αριθ.78/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού για την προμήθεια λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου.
6. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης των 111/2019 και 121/2019 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής και συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου: «Αγροτική οδοποιία Καλάμου-Κορασίδας»
7. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνιστικής διαδικασίας με διαπραγμάτευση, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση λόγω κατεπείγουσας ανάγκης (του άρθρου 32, παρ. 2.γ του Ν. 4605/2019) για το έτος 2020 υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην σχετική πρόσκληση.
8. Λήψη απόφασης περί έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή τέλους κυκλοφορίας οχημάτων και ορισμός υπολόγου.
9. Λήψη απόφασης περί έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή τέλους για την μεταβίβαση των αδειών κυκλοφορίας οχημάτων και ορισμός υπολόγου.
10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης 1ο τριμήνου οικ. έτους 2020.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος