Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, στις 23/6/2020, ημέρα Τρίτη  και ώρα 11:30 π.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση της επιτροπής του διαγωνισμού του έργου: «Αποκατάσταση 1ο Δημοτικού Σχολείου Κύμης».

3. Λήψη απόφασης περί ολοκλήρωσης διαγωνιστικής διαδικασίας και κατακύρωσης του διαγωνισμού του έργου: «Αγροτική οδοποιία Καλάμου-Κορασίδας».

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΣΜΑ-ΣΜΑΥ)Αλιβερίου» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

5. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  (ΣΜΑ) Κύμης» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή παραβόλων έκδοσης οικοδομικής άδειας.

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών-αξιολόγησης τεχνικών προσφορών και αποσφράγισης οικονομικών προσφορών-ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου, για την επισκευή και συντήρηση δύο (2) απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

8. Λήψη απόφασης περί σύνταξης έκθεσης και κατάρτισης του απολογισμού, ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2017.

9. Λήψη απόφασης περί αιτήματος έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης της ΔΕΥΑ Κύμης-Αλιβερίου, έναντι προκαταβολών επιχορήγησης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

10. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

11. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς από την ΔΕΣΦΑ στην Κοινότητα Αλιβερίου.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος