Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, στις 3/7/2020, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 12:00 μ.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί διενέργειας συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας, «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΚΑ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  3. 3. Λήψη απόφασης περί έγκριση α) προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με την παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 και με το άρθρο 32 Α του Ν. 4412/2016 όπως προστέθηκε με το Ν. 4605/2019, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την ανάθεση του έργου «Αποκαταστάσεις ζημιών που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας Ζορμπάς»  β) πρόσκληση προς τους οικονομικούς φορείς και των όρων αυτής για την επιλογή αναδόχου  γ) ορισμού του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου ως αρχής που θα διενεργήσει τον διαγωνισμό με την επιτροπή διαγωνισμού (διαπραγμάτευσης) όπως αυτή έχει ορισθεί με την υπ΄αριθ. 102/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος