Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, στις 14/7/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί έγκριση δαπανών  πολιτιστικών εκδηλώσεων και εξειδίκευση πιστώσεων.
  2. 2. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών και ορισμός υπολόγου.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Δ.Δ. Αλιβερίου».
  4. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του πρακτικού ΙΙ – αξιολόγηση και βαθμολόγηση τεχνικών προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας, ελέγχου διαρροών, εξασφάλισης επάρκειας και ποιότητας δικτύου ύδρευσης Κύμης-Αλιβερίου».
  5. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  πρακτικού  αποτελεσμάτων πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, με σύναψη σύμβασης παραχώρησης έναντι ανταλλάγματος τριετούς διάρκειας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος