Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, στις 8/9/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 πμ προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού επί εκκρεμούς αγωγής της Αργυρής Σαμαρά.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί άσκησης ή μη ένδικου μέσου (ανακοπής) σχετικά με διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων (9/2020) της ετερόρρυθμης εταιρείας «Βασίλειος Γκότσης και ΣΙΑ ΕΕ» (με τον διακριτικό τίτλο ¨ΡΑΔΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΝΑ¨ κατά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ΄αριθ. 10/2020 διαταγής πληρωμής, η οποία εκδόθηκε από την δικηγόρο Χαλκίδας Σκυριανού Παρασκευής.
  5. 5. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της υπ΄αριθ. 174/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Ορισμός δικηγόρου».
  6. 6. Λήψη απόφασης περί Διενέργειας ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου», έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης.
  7. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με τον Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. περί «παροχή της υπηρεσίας υποστήριξης μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου από τον Περιφερειακό ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των ΟΤΑ».
  8. 8. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ΄αριθ. 141/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Λήψη απόφασης περί σύσταση πάγιας προκαταβολής».

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος