Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών (αριθ. αποφ. 210/2014), που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, στις 27 Οκτωβρίου   2020, ημέρα Τρίτη  και ώρα 19:00 προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

  1. Λήψη απόφασης περί «Αποδοχή  ή μη των οφειλών  από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις  όπως περιγράφονται  στην από τον Οκτώβριο 2020  έκθεση  των ορκωτών ελεγκτών  της ΔΗΚΕΠΕΠΟΚΑ».

  1. Λήψη απόφασης περί «Αποδοχή  ή μη των οφειλών  από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις  όπως περιγράφονται  στην από τον Οκτώβριο 2020  έκθεση  των ορκωτών ελεγκτών  της Δ.Ε.Π.Α.Τ».

  1. 5. Λήψη απόφασης περί  έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  για το έργο:  « Ασφαλτοστρώσεις -Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ. Αργυρού».

  1. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου:

« ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΟΞΥΛΙΘΟΥ».

  1. 7. Λήψη απόφασης περί  ακύρωση των υπ. αριθμ.69/2019 & 126/2019 αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας  με θέμα: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 4/2019 ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ &ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΖΑΡΑΚΩΝ».

Ο Πρόεδρος

Ζέρβας Γεώργιος