Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, πουθα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, στις 9/10/2020, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 12:30  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας ανοιχτού μειοδοτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού οριστικού αναδόχου για την επισκευή και συντήρηση δύο απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού ΙΙ του έργου: Αποκατάσταση 1ο Δημοτικού Σχολείου Κύμης.
  5. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 33/2020 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού 2020.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος