Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γρ. Προμηθειών – Πρόσκληση Προς: 1.DAILY FRESH ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΙΚΕ, 2. ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΚΑ  πρόκειται να προμηθευτεί  είδη καθαριότητας & ευπρεπισμού για τους  Παιδικούς  Σταθμούς  Αλιβερίου & Κύμης. Η προμήθεια  θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον Δήμαρχο, σύμφωνα με το ν. 4412/16, με κριτήριο την συμφερότερη προσφορά μόνο βάσει τιμής,  και θα βαρύνει τους  ΚΑ 15-6634.002 & 15-6634.001 του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ  οικ. έτους  2020.

Παρακαλείστε  να μας υποβάλετε  προσφορά για τα είδη  που αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα, μέχρι και την 28/12/2020. Στις τιμές της προσφοράς πρέπει να υπολογισθούν όλες οι νόμιμες κρατήσεις όπως  και το κόστος μεταφοράς των προς προμήθεια ειδών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου (Κύμη, Αλιβέρι). Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μια  ή για περισσότερες ομάδες. (Παιδικό Σταθμό Αλιβερίου και Παιδικό Σταθμό Κύμης.)  Σε κάθε περίπτωση οι ομάδες πρέπει να παραμείνουν αδιαίρετες και η προσφορά να αφορά το σύνολο των ποσοτήτων της κάθε ομάδας. Το κόστος  μεταφοράς θα βαρύνει τον ανάδοχο.

Για την άσκηση ένστασης κατά της πρόσκλησης, η ένσταση υποβάλλεται μέχρι πέντε (5) ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών. Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, η οποία αποφασίζει, σύμφωνα με τα οριζόμενα και στο άρθρο 221, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών. Μετά την άπρακτη πάροδο της οποίας τεκμαίρεται η απόρριψη της ένστασης. Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης, απαιτείται, με την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή παραβόλου υπέρ του Δημοσίου ποσού ίσου με το ένα τοις εκατό (1%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. Το παράβολο αυτό αποτελεί δημόσιο έσοδο. Το παράβολο επιστρέφεται με πράξη της αναθέτουσας αρχής, αν η ένσταση γίνει δεκτή από το αποφασίζον διοικητικό όργανο. (άρθρο 127 παρ. 1 και 2 του Ν.4412/2016).

Ο αναπλ. Προϊστάμενη   Ο.Υ.
Αικατερίνη Παναγιώτου

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΜΗΣ:

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΥΜΗΣ
ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΦΠΑ 6%
ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ
ΓΑΝΤΙΑ M-L ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΜ 12
ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 425 ML ΤΕΜ 20
ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 4LIT ΤΕΜ 40
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ ΤΕΜ 10
ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ ΤΕΜ 50


ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ  ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ:

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΦΠΑ 6%
ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ
ΓΑΝΤΙΑ M-L ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΜ 9
ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 4LIT ΤΕΜ 29
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ ΤΕΜ 8
ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ ΤΕΜ 68