Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Τρίτη  22  Δεκεμβρίου 2020 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου :  «Βελτίωση υποδομών οδοποιίας στην αγροτική περιοχή Δ.Ε. Ταμυνέων και Δ.Ε. Κύμης».
  3. 3. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας  του έργου: “Αποκατάσταση οδικού δικτύου πυρόπληκτου οικισμού Ακτής Νηρέως  ΔΕ Ταμυνέων”.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας  του έργου: “ Ολοκλήρωση τμήματος οδού διασταύρωση Αγίου Γεωργίου –Ωρολογίου”.
  5. 5. Λήψη απόφασης περί έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης της προμήθειας : Προσωρινές εγκαταστάσεις στέγασης για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης των Νηπιαγωγείων Κονιστρών, Κριεζών και Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβεριου.
  6. 6. Λήψη απόφασης περί   έγκρισης του  πρακτικού Ι και ΙΙ -ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου της προμήθειας : Προμήθεια και τοποθέτηση  εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Κύμης-Αλιβεριου .
  7. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προγραμματικής σύμβασης του Φο.ΣΔΑ  Στερεάς Ελλάδας  Α.Ε και του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για την «Παροχή της υπηρεσίας υποστήριξης της λειτουργίας των ΣΜΑ του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου από τον Περιφερειακό ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των ΟΤΑ».
  8. 8. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.
  9. 9. Λήψη απόφασης περί εξειδίκευση πίστωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.
  10. 10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της υπ αριθ. 6/2020 απόφασης της Συμβιβαστικής  Επιτροπής  Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με θέμα: «Εξέταση των αιτήσεων με αρ.πρωτ.21261/19-11-2020 & αρ. πρωτ. 22659/15-12-2020 της  εταιρείας «Γ.ΔΡΑΚΟΥΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.», σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα σε αυτές λόγω του κατεπείγοντος(λόγω προθεσμίας).

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος