Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Τρίτη  20  Ιανουαρίου 2021 με ώρα έναρξης   10:30 π.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Έγκριση ή μη παράτασης  προθεσμίας για το έργο: «Ανάπλαση πυρόπληκτων οικισμών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

  1. 2. Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου: «Αναβάθμιση Παζαριού Αυλωναρίου» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

  1. 3. Έγκριση ή μη της υπ΄αριθ. 8/2020 απόφασης της Συμβιβαστικής Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, με θέμα: «Εξέταση της αίτησης με αριθ. πρωτ. 23100/23-12-2020 της κα Παλαιοδήμου Ελένης σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα σε αυτήν».

  1. 4. Λήψη απόφασης περί «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠ  ΑΡΙΘΜ. 5784/01-09-2020 (ΑΔΑ:9ΞΥΥ46Ψ844-Υ10)  Β’ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1 (Α.Π.1) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ»  ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2020 του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας – Πράσινο Ταμείο  ΜΕ ΤΙΤΛΟ :«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ», την έγκριση της υπ. αρ. 39/2020 μελέτης με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού και λοιπών εργασιών για την δημιουργία παιδικών χαρών του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου» και την κάλυψη από ίδιους πόρους του  Δήμου Κύμης – Αλιβερίου του επιπλέον ποσού σύμφωνα με την πρόσκληση».

  1. 5. Λήψη απόφασης περί αποδοχή αιτήματος δωρεάς (1.000,00 €) της Ανώνυμης Γενικής Εταιρίας Τσιμέντων «ΗΡΑΚΛΗΣ».

  1. 6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής παροχής χορηγιών από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. στην Τοπική Κοινότητα Δύστου.

  1. 7. Λήψη απόφασης περί εργασιών καθαρισμού στον πρώην ΧΑΔΑ Κύμης.

  1. 8. Λήψη απόφασης περί Συγκρότησης Επιτροπής εξέτασης ενστάσεων και προδικαστικών προσφυγών για διαγωνισμούς προμηθειών ,  έργων και γενικών υπηρεσιών.

  1. 9. Λήψη απόφασης περί Συγκρότησης Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών προμηθειών.

10. Λήψη απόφασης περί «Συγκρότησης Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών εργασιών, παροχής υπηρεσιών και μεταφορών».

11. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής για την διεξαγωγή συνοπτικών διαγωνισμών συμβάσεων, έργων, μελετών και παροχή τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών του τμήματος  Τεχνικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου για το έτος 2021.

12. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνιστικής διαδικασίας με διαπραγμάτευση, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση λόγω κατεπείγουσας ανάγκης (του άρθρου 32, παρ. 2.γ του Ν. 4605/2019) για το έτος 2021 υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην σχετική πρόσκληση.

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος