Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Τρίτη  2 Φεβρουαρίου 2021 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποφάσεων Δημάρχου.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης 4ο τριμήνου οικ. έτους 2020.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί ακύρωση της υπ’ αρίθμ. 274/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής  (ΑΔΑ  ΨΩΟ5ΩΛΡ-ΝΚΨ) και Υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση ΑΤ11 του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών με τίτλο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας(προσεισμικός έλεγχος)», για την χρηματοδότηση του έργου «Δράσεις Αντισεισμικής Προστασίας Δήμου Κύμης Αλιβερίου».
  4. 4. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις-ασφαλτοστρώσεις δρόμων Τ.Κ Κοσκίνων».
  5. 5. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Κατασκευή παιδικής χαράς Τ.Κ Αργυρού».
  6. 6. Λήψη απόφασης περί κατάρτιση των όρων διακήρυξης του έργου: «Κατασκευή παιδικής χαράς Τ.Κ Αχλαδερής».
  7. 7. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: « Βελτίωση βατότητας οδών ΤΚ Καλετζίου».
  8. 8. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις-Τσιμεντοστρώσειςς Τ.Κ. Αργυρού».
  9. 9. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Κατασκευή και Ηλεκτροδότηση γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ Καλετζίου».

10. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Ανάπλαση πλατείας και κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ Ζαράκων».

11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης  προθεσμίας  του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Κ Αλιβερίου και Τ.Κ. Κριεζών».

12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης  προθεσμίας  του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις-ασφαλτοστρώσεις Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση-Βελτίωση οδοποιίας Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος