Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού ΙΙΙ-ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης-ανακήρυξη οριστικού αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και την τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  2. 2. Ακύρωση της υπ΄αριθ. 17/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη νέας περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις-ασφαλτοστρώσεις δρόμων Τ.Κ Κοσκίνων».
  3. 3. Ακύρωση της υπ΄αριθ. 21/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη νέας  περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις-Τσιμεντοστρώσειςς Τ.Κ. Αργυρού».
  4. 4. Ακύρωση της υπ΄αριθ. 23/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη νέας  περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Ανάπλαση πλατείας και κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ Ζαράκων».
    1. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 3/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2018».
    2. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 2/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2017».
    3. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 1/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2016».
    4. 8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 4/2016  απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2015».

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος