Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί  προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού  έτους 2021.
    1. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 8/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Κύμης-Αλιβερίου  με θέμα: «Έγκριση πορείας εκτέλεσης προϋπολογισμοί Δ΄ τριμήνου 2020».
    2. 3. Ακύρωση της υπ΄αριθ. 126/2019   απόφασης της Οικονομικής με θέμα:” Λήψη απόφασης περί ορθής επανάληψης της υπ’ αριθ. 91/2019 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα : «Καθορισμός των όρων της  Διακήρυξης   Δημοπρασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 για την μίσθωση κατάλληλου ακινήτου  στην Τ.Κ. Αλιβερίου , στον Κάραβο του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως Χώρος Νηπιαγωγείου».
    3. 4. Λήψη απόφασης περί: «Καθορισμός των όρων της  Διακήρυξης   Δημοπρασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 για την μίσθωση κατάλληλου ακινήτου  στην Τ.Κ. Αλιβερίου , στον Κάραβο του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως Χώρος Νηπιαγωγείου».
    4. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 6/2015  απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2014».
    5. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 4/2016  απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2015».
    6. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 1/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2016».
    7. 8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 2/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2017».
    8. 9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 3/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ/σης με θέμα: «Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής  Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Εκ/σης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2018».

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Ζωντού και Λεωφόρου ΔΕΗ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

11. Λήψη απόφασης περί Έγκρισης πρακτικού της Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για το 2ο Υποέργο: «Δράσεις ενημέρωσης– πληροφόρησης– ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου», του έργου με τίτλο: «Δράσεις αντισεισμικής προστασίας Δήμου Κύμης Αλιβερίου», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΑΤ11 για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την τοπική αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο: «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)».

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος