Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 με ώρα έναρξης   13:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης πρακτικού ΙΙΙ -ανακήρυξη οριστικού αναδόχου για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος για τις ανάγκες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  2. 2. Λήψη απόφασης αναφορικά με την  έγκριση απολογισμού χρήσεως  2018  σύμφωνα με τις διατάξεις   της παρ. 1 του άρθρου 40  του ν. 4735/2020.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Τ.Κ. Οκτωνιάς» του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση Πυρόπληκτων Οικισμών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  5. 5. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της υπ΄αριθ. 302/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και την εκ νέου έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε. ΤΑΜΥΝΕΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ» του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι- Πρόσκληση ΙV.
  6. 6. Λήψη απόφασης περί ορθής  επανάληψης της υπ, αριθ. 18/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: «Λήψη απόφασης περί κατάρτισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Κατασκευή παιδικής χαράς Τ.Κ Αργυρού».

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος