Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε  στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, δια περιφοράς με ώρα έναρξης  11:00   έως 12:00 π.μ. την Παρασκευή 23 Απριλίου  2021, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Έγκριση πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  έτους 2020.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί  γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου-εξόδου σε υπό κατασκευή έργου με την ονομασία «Νέο Ξενοδοχείο 5 *», επί Αγροτικής  Οδού Κύριας Οδού εκτός σχεδίου Πετριών εις Θέση Χερομύλι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ιδιοκτησίας της Εταιρείας με την επωνυμία «Χερόμυλος Resort Α.Ε  .»

  1. 3. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό κατασκευή Νέα Διώροφη Κατοικία επί αγροτικής – δημοτικής οδού εκτός σχεδίου οικισμού Ζαράκων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ιδιοκτησίας Ρίτσαρντ Μάρτιν και Νικόλα Ντάνμπυ.

  1. 4. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό κατασκευή έργου με την ονομασία «Νέα Διώροφη Οικοδομή Κατοικιών με πισίνα», επί Ανώνυμης Αγροτικής Οδού εκτός σχεδίου Αγίων Αποστόλων Πετριών εις Θέση « Γαρδός» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ιδιοκτησίας της Anneliese Löw-Beer.

  1. 5. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό κατασκευή έργου με την ονομασία «Νέες Διώροφες Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες», επί Κύριας Οδού εκτός σχεδίου Πετριών εις Θέση Χερομύλι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ιδιοκτησίας της Εταιρείας με την επωνυμία « Καραντώνη Σουλτάνα».

Η τοποθέτηση και η ψήφιση των θεμάτων θα γίνει με  αποστολή  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,( e-mail), στο arapri@0748.syzefxis.gov.gr .

Ο Πρόεδρος

ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ι. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ