Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποφάσεων Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί  υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου» στην πρόσκληση με αριθμό πρωτ: 18215/29-09-2020, με Κωδικό Πρόσκλησης ΑΤ12 με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Περιβάλλον», έγκριση της σχετικής Μελέτης και των Τευχών Δημοπράτησης και δέσμευση για την κάλυψη του υπερβάλλοντος ποσού.
  4. 4. Λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων συμμετοχής της πρόσκλησης ΑΤ14 και έγκριση υποβολής της πράξης «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»  στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», όπως επίσης για την έγκριση της μελέτης «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»  για το πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
  5. 5. Λήψη απόφασης περί αποδοχής έκτακτης επιχορήγησης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου με το ποσό των 96.100,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του COVID-19.
  6. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 12/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: «1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2021  & Ο.Π.Δ. »
  7. 7. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης μη εξοφλημένων Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής σειράς Β, λόγω λήξεως του οικ. έτους 2020.
  8. 8. Λήψη απόφασης περί εξέτασης αιτήματος Αναστασίου Γκαρούτσου, για τμηματική καταβολή οφειλής, βάσει αμετάκλητης απόφασης ΣΤΕ.
  9. 9. Λήψη απόφασης περί διαγραφή χρέους οφειλέτη του Δήμου με την επωνυμία «Νηρεύς Α.Ε».

10. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής για την διεξαγωγή διαγωνισμών συμβάσεων, έργων, μελετών και παροχή τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου για το έτος 2021.

11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις-ασφαλτοστρώσεις Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

12. Λήψη απόφασης  περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση –Βελτίωση οδοποιίας Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

13. Λήψη απόφασης  περί έγκρισης  παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Κ Αλιβερίου και Τ.Κ. Κριεζών».

14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ο ΑΠΕ του έργου: «Αναβάθμιση Παζαριού Αυλωναρίου» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ο ΑΠΕ, 1ο ΠΚΤΜΝΕ  του έργου: «Αποκατάσταση οδικού δικτύου Πυρόπληκτου Οικισμού Ακτή Νηρέως ΔΕ Ταμυνέων» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

16. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ο ΑΠΕ του έργου: «Ολοκλήρωση τμήματος οδού διασταύρωση Αγίου Γεωργίου-Ωρολογίου».

17. Λήψη απόφασης περί έγκριση της υπ΄αριθ. 7/2021 μελέτης του έργου με τίτλο: «Επισκευή γηπέδων καλαθοσφαίρισης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

18. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Επισκευή γηπέδων καλαθοσφαίρισης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου»

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος