Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Τρίτη 18 Μαίου 2021 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 1/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου», με θέμα: «Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού και Ο.Π.Δ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» οικ. έτους 2021».

  1. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με την ΔΕΥΑΚΑ με θέμα: «ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ  ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:¨ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤ01 ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 14573/24-07-2020 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ)», εξουσιοδότηση για την υπογραφή της προγραμματικής και ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής. (σχετική η υπ΄αριθ. 60/2021 απόφαση της ΔΕΥΑΚΑ).

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’ αρ. 13/2021 μελέτης, των τευχών δημοπράτησης καθώς και υποβολή πρότασης της πράξης «Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Αυλώνος Δήμου Κύμης –Αλιβερίου» στην Πρόσκληση ΑΤ05 για χρηματοδότηση από τον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών»  του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

  1. 4. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης της υπ. αρ. 14/2021 μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και την υποβολή πρότασης με τίτλο «Γωνιές Ανακύκλωσης, Διαλογή στην πηγή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» στα πλαίσια του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΤ04 «Περιβάλλον» με τίτλο «Χωριστή Συλλογή Αποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».

  1. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΖΑΡΑΚΩΝ».

  1. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΛΕΝΤΖΙΟΥ.»

  1. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού Ι της επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση υποδομών οδοποιίας στην αγροτική περιοχή ΔΕ Ταμυνέων και ΔΕ Κύμης».

  1. 8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απριλίου 2020 που έπληξαν τη Δ.Ε Κύμης του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του.

  1. 9. Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου με τίτλο  :«Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απρίλιου 2020 που έπληξαν τη ΔΕ  Κύμης του  Δήμου Κύμης- Αλιβερίου».

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απριλίου 2020 που έπληξαν τις Δ.Ε. Ταμυναίων και Δυστίων του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του.

11. Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου με τίτλο  :«Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απρίλιου 2020 που έπληξαν τις ΔΕ  Ταμυνέων και Δυστίων του  Δήμου Κύμης- Αλιβερίου».

12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απριλίου 2020 που έπληξαν τη Δ.Ε Κονιστρών του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του.

13. Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου με τίτλο  :«Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απρίλιου 2020 που έπληξαν τη ΔΕ  Κονιστρών του  Δήμου Κύμης- Αλιβερίου».

14. Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου με τίτλο  :«Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης έως 7ης Απρίλιου 2020 που έπληξαν τη ΔΕ  Αυλώνος του  Δήμου Κύμης- Αλιβερίου».

15. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της υπ΄αριθ. 54/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Καθορισμός των όρων της  Διακήρυξης   Δημοπρασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 για την μίσθωση κατάλληλου ακινήτου  στην Τ.Κ. Αλιβερίου

στον Κάραβο του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως Χώρος Νηπιαγωγείου».

16. Λήψη απόφασης περί: «Καθορισμός των όρων της  Διακήρυξης   Δημοπρασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 για την μίσθωση κατάλληλου ακινήτου  στην Τ.Κ. Αλιβερίου , στον Κάραβο του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως Χώρος Νηπιαγωγείου».

17. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

18. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού, σχετικά με την προμήθεια ομάδας  ειδών αρτοπωλείου, για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

19.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού Ι -Διενέργειας διαγωνισμού, ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, αξιολόγησης -βαθμολόγησης τεχνικών προσφορών της προμήθειας «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού».

20. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Βελτίωση οδών πρόσβασης ΣΜΑ Αλιβερίου και ΣΜΑ Κύμης» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

21. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση πυρόπληκτων οικισμών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

22. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ Γαβαλά».

23. Λήψη απόφασης περί έγκριση δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος