Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, την Τετάρτη 26 Μαίου 2021 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των  υπ. αρ. 1/2021 , 2/2021 και 3/2021 μελετών, των τευχών δημοπράτησης και την υποβολή πρότασης με τίτλο «Γωνιές Ανακύκλωσης, Διαλογή στην πηγή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» στα πλαίσια του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΤ04 «Περιβάλλον» με τίτλο «Χωριστή Συλλογή Αποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  των υπ. αρ. 17/2021 και 18/2021 μελετών, των τευχών δημοπράτησης και την υποβολή πρότασης με τίτλο «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ Δήμου Κύμης Αλιβερίου» στα πλαίσια του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΤ10 «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» με τίτλο «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ».

3. Λήψη απόφασης περί υποβολής πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο : «Ωρίμανση έργων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για ένταξη στο πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”»

α) Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο: «Ωρίμανση έργων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για ένταξη στο πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ09 για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την τοπική αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ» με τίτλο: «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του προγράμματος»
β) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου  100  του Ν.3852/2010,  σε συνδυασμό με  τα άρθρα  12 και 44 του Ν.4412/2016 μεταξύ του Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού «Δήμος Κύμης-Αλιβερίου» και του Δικτύου Δήμων «Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής» για την πράξη: «ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”»

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  των υπ. αρ. 19/2021 και 20/2021 μελετών, των τευχών δημοπράτησης και την υποβολή πρότασης με τίτλο «Αξιοποίηση κτιριακού αποθέματος Δήμου Κύμης – Αλιβερίου», στα πλαίσια του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΤ07 «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» με τίτλο «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων».

5. Λήψη απόφασης περί διενέργειας συνοπτικού   μειοδοτικού   διαγωνισμού για την υπηρεσία  «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)»-έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων της διακήρυξης.

6. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

7. Λήψη απόφασης περί ορισμού συμβολαιογράφου.

8. Λήψη απόφασης περί αποδοχή κληρονομιάς Καρυστινού Βασίλειου.

9. Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ΄αριθ. 280/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ως προς το πρόσωπο του ορισμένου δικηγόρου να εκπροσωπήσει τον Δήμο στην περίπτωση 2 παρ. 1 του αποφασιστικού μέρους της απόφασης και  ορισμός νέου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην εν λόγω απόφαση.

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 28/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ με θέμα: «Β Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2021 ».

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος