Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων  Διακήρυξης Δημοπρασίας για Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την παραχώρηση  του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης  παραλίας, με σύναψη σύμβασης  παραχώρησης, έναντι ανταλλάγματος διετούς διάρκειας.
2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων διακήρυξης για μίσθωση ακινήτου στην ΔΕ Ταμυνέων, για ανάπτυξη δραστηριοτήτων που συνδέονται με την προαγωγή των κοινωνικών , πολιτιστικών και οικονομικών συμφερόντων του Δήμου.
3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Επισκευή τοιχίου αντιστήριξης πλατείας Καλημεριάνων».
4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Επισκευή- συντήρηση κτηρίων εργοταξίων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων διακήρυξης του έργου: «Επισκευή- συντήρηση κτηρίων εργοταξίων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».
7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις- τσιμεντοστρώσεις ΔΕ Αυλώνος».
8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του  2ου και Τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».
9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 2ου και Τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ Δ.Κ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Τ.Κ. ΚΡΙΕΖΩΝ».
10. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 992/2021 απόφασης Δημάρχου, με θέμα: «Ανάθεση υπηρεσίας για μίσθωση απορριμματοφόρου οχήματος».

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος