Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – Επαναληπτική περίληψη διακήρυξης

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Επαναληπτική περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ -  ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη δραστηριοτήτων  που συνδέονται με την προαγωγή των κοινωνικών , πολιτιστικών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου, την διοργάνωση ημερίδων/συνεδρίων καθώς και για την διεξαγωγή Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δώδεκα (12) ημερών από τη δημοσίευση της  διακήρυξης.

Το ακίνητο πρέπει να  βρίσκεται σε οικισμό της Δ.Ε. Ταμυνέων  του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, να έχει εμβαδόν από 1200,00 έως 1300,00 τετραγωνικά μέτρα.

Να έχει αύλειο χώρο εκτάσεως τουλάχιστον 5000,00 τετραγωνικά μέτρα.

Να έχει ασφαλή πρόσβαση – διέλευση και να μη γειτνιάζει με οχλούσες δραστηριότητες της περιοχής.

Να είναι σε άριστη κατάσταση και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας (επαρκούς φωτισμού, μέσων σκιάσεως, θέρμανσης, πυρασφάλειας, αερισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης, κλιματισμού, πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες, στατικής επάρκειας, καταλληλότητας δομικών υλικών κ.λ.π.).

Υποχρεωτικά θα αναπτύσσεται στην στάθμη ισογείου.

Απαραιτήτως θα διαθέτει αποκλειστική χρήση αύλειου χώρου με πρόσβαση από το Ισόγειο.

Να διαθέτει εύκολη πρόσβαση από πεζούς, οχήματα και ΑΜΕΑ.

Να διαθέτει ηλεκτρική, υδραυλική εγκατάσταση .

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία έντεκα  (11) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι μέχρι 29-9-2021.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια  υπηρεσία του Δήμου, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο στην έδρα του Δήμου. Αρμόδιος υπάλληλος κ. Μπαιρακτάρης. Τηλέφωνο 2223350238.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Μπουραντάς Αθανάσιος