Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ: Μέλη Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε την Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική   συνεδρίαση της  επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, που θα γίνει στις 21/10/2021 ημέρα  Πέμπτη   και ώρα   12:00 μ.μ., διαζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID19  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξέταση του αιτήματος Συμβιβασμού του άρθρου 32 ν1080/80 της «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» δια της ΠΡ 118/21-9-2021 προσφυγής της κατά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας.
  2. Εξέταση αιτήματος των προσφευγόντων ¨ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ Α.Ε. Κ.Λ.Π¨ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 25363/13-09-2011 ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Τ.Α.Π».

Η Πρόεδρος
Ανδριώτη Αθηνά