Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Προς

Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση   του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας  του κορωνοϊού  δια  περιφοράς , την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου  2021 με ώρα έναρξης 13:00 μ.μ. έως 13:30 μ.μ, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης  έγκρισης   εισόδου – εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση «Πέντε Νέες Κατοικίες με Κολυμβητικές Δεξαμενές και Υπόγειο» επί της Κύριας Οδού Άγιοι Απόστολοι Πετριών-Κάλαμος Αχλαδερής εκτός Σχεδίου του Οικισμού Άγιοι Απόστολοι Πετριών της Δ.Ε.Δυστίων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην θέση «Στόμιο», φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας “ARISTOTELES ATMOSPHERE PRIVATE SUITES E.E.”  με ομμόρυθμα μέλη αυτής τους Πάντο Αντώνιο και Λάππα Μαρία.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης  έγκρισης   εισόδου – εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση «Τέσσερις Νέες Κατοικίες με Κολυμβητικές Δεξαμενές» επί της Κύριας Οδού Άγιοι Απόστολοι Πετριών-Κάλαμος Αχλαδερής εκτός Σχεδίου του Οικισμού Άγιοι Απόστολοι Πετριών της Δ.Ε.Δυστίων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην θέση «Στόμιο», φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας “ARIADNES BUTIQUE SUITES E.E.”  με ομμόρυθμα μέλη αυτής τους Πάντο Αντώνιο και Λάππα Μαρία.

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Εισόδου – Εξόδου για την κατασκευή έργου με τίτλο                 »ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ » Ιδιοκτησίας                    WESAL AFIFI, στους Ζάρακες Δ.Ε. Δυστίων του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου .

  1. Λήψη απόφασης περί απευθείας ανάθεσης μίσθωσης ακινήτου για ανάπτυξη δραστηριοτήτων που συνδέονται με την προαγωγή των κοινωνικών , πολιτιστικών και οικονομικών συμφερόντων του Δήμου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα  θέματα   μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail: drzervas@gmail.com και arapri@0748.syzefxis.gov.gr σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος

Ζέρβας Γεώργιος