Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Προς

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, δια περιφοράς, και ώρα έναρξης  11:00   έως 11:30 π.μ., την  Δευτέρα  25 Οκτωβρίου 2021, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης  έγκρισης   εισόδου – εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση «Πέντε Νέες Κατοικίες με Κολυμβητικές Δεξαμενές και Υπόγειο» επί της Κύριας Οδού Άγιοι Απόστολοι Πετριών-Κάλαμος Αχλαδερής εκτός Σχεδίου του Οικισμού Άγιοι Απόστολοι Πετριών της Δ.Ε.Δυστίων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην θέση «Στόμιο», φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας “ARISTOTELES ATMOSPHERE PRIVATE SUITES E.E.”  με ομμόρυθμα μέλη αυτής τους Πάντο Αντώνιο και Λάππα Μαρία.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης  έγκρισης   εισόδου – εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση «Τέσσερις Νέες Κατοικίες με Κολυμβητικές Δεξαμενές» επί της Κύριας Οδού Άγιοι Απόστολοι Πετριών-Κάλαμος Αχλαδερής εκτός Σχεδίου του Οικισμού Άγιοι Απόστολοι Πετριών της Δ.Ε.Δυστίων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην θέση «Στόμιο», φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας “ARIADNES BUTIQUE SUITES E.E.”  με ομμόρυθμα μέλη αυτής τους Πάντο Αντώνιο και Λάππα Μαρία.

  1. 3. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης  έγκρισης   εισόδου – εξόδου για την κατασκευή έργου με τίτλο «ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ «, ιδιοκτησίας WESAL AFIFI, στους Ζάρακες της Δ.Ε. Δυστίων, του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα  θέματα   μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail, arapri@0748.syzefxis.gov.gr σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ