Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Δευτέρα  11 Οκτωβρίου  2021 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

2. Λήψη απόφασης  περί έγκρισης ή μη του Πρακτικού ΙΙΙ-ανακήρυξη οριστικού αναδόχου για την υπηρεσία «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  Πρακτικών Ι & ΙΙ- έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής -βαθμολόγηση τεχνικής προσφοράς -αποσφράγιση οικονομικής προσφοράς-ανακήρυξη προσωρινού  αναδόχου για την «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΣΦΗΟ) στα διοικητικά όρια του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου».

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού μίσθωσης ακινήτου στην ΔΕ Ταμυνέων, για ανάπτυξη δραστηριοτήτων που συνδέονται με την προαγωγή των κοινωνικών , πολιτιστικών και οικονομικών συμφερόντων του Δήμου.

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης   μελέτης του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τεχνικών έργων ΔΕ Κύμης» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του  πρακτικού Ι του έργου: «Επισκευή-συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χωρών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις ΔΕ Αυλώνος».

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος