Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Παρασκευή 5 Νοεμβρίου  2021 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί παραίτηση από άσκηση ανακοπής του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθ. 20/2021 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί παραίτηση από άσκηση ανακοπής του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθ. 21/2021 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί παραίτηση από άσκηση ανακοπής του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθ. 22/2021 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.
  5. 5. Λήψη απόφασης περί παραίτηση από άσκηση ανακοπής του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθ. 23/2021 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.
  6. 6. Λήψη απόφασης περί αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» του Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ».

  1. 7. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού 14.220,00€ από τον ΟΑΕΔ.

  1. 8. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.

  1. 9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έργο της ΣΑΕΠ066, με Κωδικό Έργου 2018ΕΠ06600096 με τίτλο: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ», εξουσιοδότηση  κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης σχεδίου  Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε για την εκτέλεση έργων αισθητικής αναβάθμισης δικτύων διανομής.

11. Λήψη απόφασης περί εκ νέου έγκριση των όρων διακήρυξης λόγω ματαίωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου: «Κατασκευή και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ Καλενζίου».

12. Λήψη απόφασης περί έγκριση συμφώνου αποδοχής όρων της απόφασης ένταξης της πράξης προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο (ΣΑΠΟ), ο ορισμός του υπεύθυνου επικοινωνίας και η εξουσιοδότηση του νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου.

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Τσιμεντοστρώσεις-Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Τ.Κ. Κοσκίνων».

14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ».

15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του Νηπιαγωγείου Καράβου.

16. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου :     «Κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ. Γαβαλά Δήμου Κύμης-Αλιβερίου  Νομού Ευβοίας».

17. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της παράτασης προθεσμίας για το έργο «Τσιμεντοστρώσεις ΤΚ Πετριών ».

18. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της παράτασης προθεσμίας για το έργο «Αποκαταστάσεις ζημιών από τις χιονοπτώσεις στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου».

19. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της παράτασης προθεσμίας για το έργο «Αποκαταστάσεις ζημιών από τις χιονοπτώσεις στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου».

20. Λήψη απόφασης περί απόδοσης λογαριασμού για απαλλαγή υπολόγου από έκδοση ΧΕΠ προπληρωμής ΔΕΔΔΗΕ  Α.Ε.(Δήμου Νικόλαου).

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος