Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Τετάρτη  15 Δεκεμβρίου  2021 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης  του Πρακτικού ΙI της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 4ης ΕΩΣ 7ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ  ΤΗ  Δ.Ε. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

  1. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΜΕΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΔΕ ΑΥΛΩΝΟΣ».

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ Δ.Ε. ΔΥΣΤΙΩΝ».

  1. 4. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης  παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΜΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΜΑ ΚΥΜΗΣ».

  1. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης της προμήθειας  απορριμματοφόρου  οχήματος με σύστημα πλύσης κάδων χρηματοδοτούμενη από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

  1. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης 3ο τριμήνου οικ. έτους 2021.

  1. 7. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος