Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου  2021 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ.  56/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: «Έγκριση πορείας εκτέλεσης προϋπολογισμού  Γ΄ τριμήνου 2021.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ.  54/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: «Απόφαση σχετικά με το σχέδιο του προϋπολογισμού έτους 2022 του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ.  55/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: «Απόφαση σχετικά με το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης έτους 2022 του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  συμμετοχής σε συνέδρια συναντήσεις και διαλέξεις και εξειδίκευσης των απαραίτητων πιστώσεων.

5. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Πυρόπληκτων Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αυλώνος».

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  παράτασης προθεσμίας για το έργο: «Ανάπλαση πλατείας Ζωντού και Λεωφόρου ΔΕΗ.».

7. Λήψη απόφασης περί εξέτασης του αιτήματος θεραπείας  κ. Γεωργίου  Παντελή Χατζηαντωνίου.

8. Λήψη απόφασης περί εξέταση αιτήματος   της   ΑΝΕΔΗΚ – ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.

9. Λήψη απόφασης περί διαγραφής   βεβαιωμένων οφειλών   του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού.

10. Λήψη απόφασης περί αποδοχής  ποσού  9.000,00 €  -Επιχορήγηση του Δήμου  από τον  (ΟΑΕΔ).

11. Λήψη απόφασης περί αποδοχής  ποσού  281.750,41 € -  Απόδοση εσόδων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους 2021   του  Υπουργείου Εσωτερικών,  προς κάλυψη  λειτουργικών  και λοιπών δαπανών ή και την υλοποίηση  έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων  (Συμπληρωματική απόφαση ΓΑ΄κατανομής (μηνός  Νοεμβρίου έτους 2021) του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

12. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.

13. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

14. Λήψη απόφασης περί καταβολής ή μη αποζημίωσης αιτούντα, στα πλαίσια συμβιβασμού ύστερα από γνωμοδότηση δικηγόρου. (υπ΄αριθ. 16582/2-11-2021 αίτηση).

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος