Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Δευτέρα  7 Φεβρουαρίου  2022 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  πρακτικών  ι & ιι  διενέργειας διαγωνισμού, έλεγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, αξιολόγησης τεχνικών προσφορών, αποσφράγισης οικονομικών προσφορών-ανακήρυξης προσωρινού αναδόχου,  της προμήθειας με τίτλο  : «Προσωρινές εγκαταστάσεις στέγασης για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης των νηπιαγωγείων Κονιστρών, Κριεζών και Κύμης του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου».

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  πρακτικού  ΙΙΙ, ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης  προσωρινού αναδόχου για την  «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΣΦΗΟ) στα διοικητικά όρια του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου».

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της παράτασης προθεσμίας για το έργο: «Διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων ΤΚ Βέλους Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος