Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr,  την  Τετάρτη  2  Μαρτίου 2022 με ώρα έναρξης   10:30 π.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση Υποβολής Πρότασης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, για ένταξη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2021 του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) με σκοπό την εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.
2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διαπιστωτικής πράξης παραγραφής οφειλών Οικονομικής Υπηρεσίας.
3. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικού  καταλόγου (ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΙΚΕ).
4. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικού  καταλόγου (ΦΕΙΔΩ Α.Ε).
5. Λήψη απόφασης περί διαγραφή βεβαιωτικών χρηματικών καταλόγων (ΔΕΣΦΑ Α.Ε.)
6. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης πρακτικού Ι του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠEΔΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΛΕΝΤΖΙΟΥ».
7. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από τα ένδικα μέσα κατά της  υπ΄αριθ.  3/2022 διαταγής  πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.
Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος