Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Τρίτη 8  Μαρτίου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για τον Πολυετή προγραμματισμό ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2023 – 2026.

  1. Αποδοχή όρων σχεδίου  δανειστικού συμβολαίου,  για τη συνομολόγηση δανειστικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου   και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων,  που αφορά την εκτέλεση του ενταγμένου στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  «Αντώνης Τρίτσης» του έργου με τίτλο: «Πολιτιστική ψηφιακή υποδομή διαχείρισης ιστορικού περιεχομένου και ανάδειξης του Γ. Παπανικολάου ως την πιο λαμπρή προσωπικότητα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης  συμβατικής προθεσμίας του έργου: »Επισκευές γηπέδων καλαθοσφαίρισης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

  1. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Αναπλάσεις στους οικισμούς Αγ. Δημητρίου & Πόρτο Μπούφαλο Τ.Κ. Αργυρού».

  1. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από τα ένδικα μέσα κατά της  υπ΄αριθ.  ΔΠΠ 261/2022 διαταγής  πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης επιβαλλόμενων τιμών τελών αποκομιδής-καθαρισμού Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σχεδίου προγραμματικής σύμβασης  Πολιτισμικής Αν/ξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ( Υπ.Πο.Α) , Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και της Ιεράς Μητρόπολης  Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων  Σποράδων , για την υλοποίηση του έργου με τίτλο : «Στερέωση και αποκατάσταση του βυζαντινού Ναού Αγ. Νικολάου Σικελιώτη Μετοχίου » ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και ορισμός εκπροσώπων στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος