Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Πέμπτη  10  Μαρτίου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί προσδιορισμού ποσοστού ΤΑΠ ηλεκτροδοτούμενων χώρων και μη οικ. έτους 2022.

2. Λήψη απόφασης περί προσδιορισμού   ποσοστού δημοτικού φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων οικ. έτους 2022».

3. Λήψη απόφασης περί καθορισμού  τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2022.

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προϋπολογισμού και ΟΠΔ οικ. έτους 2022 του  Ν.Π.Δ.Δ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ  ΚΑΡΚΙΝΟΥ « ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ».

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α και Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΗΓΩΝ ΔΕ ΑΥΛΩΝΟΣ» στην πρόσκληση με κωδικό 91, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 5161, Α.Π 2384/26.10.2021 του επιχειρησιακού προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» με τίτλο «Εκπόνηση μελετών ωρίμανσης έργων διαχείρισης πόσιμου νερού» και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α και Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΗΓΗΣ ΘΑΡΡΟΥΝΙΩΝ, Δ.Κ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΔΕ ΤΑΜΥΝΕΩΝ» στην πρόσκληση με κωδικό 91, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 5161, Α.Π 2384/26.10.2021 του επιχειρησιακού προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» με τίτλο «Εκπόνηση μελετών ωρίμανσης έργων διαχείρισης πόσιμου νερού» και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος